Lunchconcert

Lunchconcert door Trio Resonance

Op dinsdag 2 november geeft Trio Resonance een lunchconcert in de Theaterzaal in BplusC locatie Het Leidse Volkshuis. Toegangskaarten, inclusief kopje koffie of thee, kosten 6 euro. De kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 12.15 uur op de dag van het concert aan de kassa in het BplusC-gebouw.

Klarinettist Rani Heymann, celliste Sandra Desabandu en pianist Uzi Heymann vormen tezamen het Trio Resonance. Op het programma staan drie stukken voor klarinet, cello en piano opus 83 van Max Bruch en het Trio opus 11 van Ludwig van Beethoven. 

Trio Resonance

De pianist van het ensemble, Uzi Heymann, studeerde in Jerusalem aan de Rubin Muziekacademie en in Amerika aan de muziekafdeling van de Indiana Universiteit. Na het behalen van het solisten-diploma gaf hij in Noord- en Zuid-Amerika, Israel en Nederland diverse concerten. Naast zijn activiteiten als uitvoerend kunstenaar is Uzi Heymann als docent verbonden aan het International Center for Ensembles in Den Haag en aan de American School of The Hague in Wassenaar.

Heymann zijn broer, de klarinettist Rani Heymann, studeerde ook aan de Rubin Muziekacademie in Israel en aan de Indiana Universiteit in de V.S. Hij studeerde in 2000 af waarna hij met het Kaprizma Ensemble en met het Amaryllis Ensemble talloze concerten gaf in heel Europa, Israel en Noord- en Zuid-Amerika.

Celliste Sandra Desabandu behaalde na een studie bij o.m. Herre-Jan Stegenga aan het Codarts Conservatorium in Rotterdam het DM- en het UM-diploma (Docerend en Uitvoerend Musicus). Bovendien sloot zij haar studie geo-informatica, met het behalen van het Master-diploma, af. Regelmatig geeft zij in diverse bezettingen kamermuziekconcerten met o.a. haar eigen Royé Duo (Daniël Royé is de bouwer van o.a. de cello van Sandra Desabandu).  

Bij dit concert werkt BplusC met een toegangscontrole via de door de overheid verplichte CoronaCheck-app en legitimatie.

Terug naar het overzicht