Lunchconcert

Lunchconcert door Lieselotte van Tol

Pianiste Lieselotte van Tol geeft een lunchconcert in de Theaterzaal in BplusC locatie Het Leidse Volkshuis. Toegangskaarten, inclusief kopje koffie of thee, kosten 6 euro. De kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 12.15 uur op de dag van het concert aan de kassa in het BplusC-gebouw.

Op het programma dat Lieselotte van tol zal uitvoeren, staan werken van Bach (Toccata), Rachmaninoff (3 Preludes), Glinka (de Leeuwerik) en Mendelssohn-Bartholdy (5 Lieder ohne Worte).

Lieselotte van Tol

Lieselotte van Tol studeerde aan de conservatoria in Den Haag en Rotterdam bij o.m. Hans Eijsackers, Sepp Grotenhuis en Stéphane De May. Zij behaalde haar Bachelor-diploma cum laude en later haalde ze ook haar Master-diploma. Tijdens haar studie volgde zij tal van meestercursussen van o.m. Rudolf Jansen, Hakon Austbö, Imogen Cooper en Paolo Giacometti. Ook nam zij met succes deel aan pianoconcoursen in Nederland en Zwitserland. Lieselotte van Tol treedt regelmatig als soliste op, maar ook in kamermuziekverband want zij is de pianiste van het Laurens Trio. Het Laurens Trio was onlangs nog finalist van de ‘Grote Kamermuziekprijs’ in De Doelen te Rotterdam

Bij dit concert werkt BplusC met een toegangscontrole via de door de overheid verplichte CoronaCheck-app en legitimatie.

Terug naar het overzicht