Lunchconcert

Lunchconcert door pianist Hugo Mathis

Lunchconcert in de BplusC-Theaterzaal op 13 juni

Op dinsdag 13 juni wordt het wekelijkse lunchconcert in de BplusC-Theaterzaal aan de Apothekersdijk 33 in Leiden verzorgd door de pianist Hugo Mathis. Hij zal werken van Johannes Brahms (drie Intermezzi opus 117), Frédéric Chopin (Ballade nr. 2 opus 38) en van Maurice Ravel (Valses nobles et sentimentales) uitvoeren.

Het concert begint om 12:45 uur. Voor het kopen van toegangskaarten van zes euro kan men op de dag van het concert vanaf 12:15 uur aan de kassa van de Theaterzaal terecht. In de toegangsprijs is een kopje thee of koffie, voorafgaand aan het concert, begrepen.

Hugo Mathis, geboren in Parijs, besloot na een korte carrière als beroepstennisser zich geheel te wijden aan zijn pianostudie. Hij studeerde aan het Conservatorium van Straatsburg. Nadat hij het bachelor-diploma had behaald, studeerde hij verder bij Stéphane De May aan het Codarts Conservatorium in Rotterdam. Hij sloot zijn studie in Rotterdam af met het behalen van het master-diploma. Vervolgens ging hij naar Engeland om aan het Royal Birmingham Conservatory bij Pascal Nemirovski verder te studeren.  "With Honours" studeerde hij in Engeland af. Inmiddels heeft Hugo Mathis met groot succes vele concerten in o.a. Frankrijk, Nederland, Engeland en Zwitserland gegeven.

Terug naar het overzicht