Lunchconcert

Lunchconcert door Het Namas pianoduo

Op dinsdag 9 november geeft Het Namas pianoduo een lunchconcert in de Theaterzaal in BplusC locatie Het Leidse Volkshuis. Op het programma van dit lunchconcert staan werken voor piano solo van Sergei Rachmaninoff en Johannes Brahms en voor piano à quatre mains van Amy Beach en Franz Schubert.

Myrto Tzelisi studeerde cum laude af aan het Conservatorium op het eiland Kreta. Vervolgens behaalde zij haar master-diploma aan het Conservatorium van Utrecht. Ook Alfonso Conzalez behaalde aan het Utrechts Conservatorium zijn master-diploma nadat hij in Spanje al een Conservatorium-opleiding achter de rug had. Nadien vervolmaakten beide pianisten hun spel onder leiding van Stéphane De May aan het Rotterdams Conservatorium. Myrto Tzelisi en Alfonso Conzalez namen met veel succes deel aan diverse internationale concoursen en festivals in o.a. Griekenland, Spanje, Portugal en Nederland.

De kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 12.15 uur op de dag van het concert aan de kassa in het BplusC-gebouw. Bij dit concert werkt BplusC met een toegangscontrole via de door de overheid verplichte CoronaCheck-app en legitimatie.

Terug naar het overzicht