Lunchconcert - Muziek

Duo Holtrop-Kramer

Op het programma van dit lunchconcert staan werken van Johann Sebastian Bach (allegro uit de Gambasonate nr. 3), Ludwig van Beethoven (Sonate opus 14 nr. 2), Johannes Brahms (allegro amabile uit de Sonate opus 120 nr. 2) en van Henk van der Vliet met het speciaal aan Michiel Holtrop en Daniel Kramer opgedragen Canto autonno (Herfstlied).

Michiel Holtrop werd opgeleid aan het Utrechts en het Amsterdams Conservatorium. Bovendien nam hij deel aan meestercursussen van o.m. Jürgen Kussmaul en Eli Goren. Hij is altviolist in het Nederlands Philharmonisch Orkest en hij is artistiek en zakelijk leider van de Stichting Appeltaartconcerten. Deze stichting organiseert concerten in ouderenzorg-instellingen, ziekenhuizen, psychiatrische inrichtingen en scholen voor speciaal onderwijs. Daarenboven is hij lid van verschillende kamermuziekensembles waaronder de Utrecht Camerata en het Benjamin Franklin Trio en is hij bovendien adviseur bij Cultuur Eindhoven en het Fonds Podiumkunsten.

Vanwege de noodzakelijke corona-veiligheidsmaatregelen wordt geen koffie of thee geschonken en is het aantal beschikbare plaatsen voor de toehoorders kleiner dan voorheen.

Terug naar het overzicht