Lunchconcert

Lunchconcert door Cellist Martin Grudaj en pianiste Elena Malinova - het Duo Albarus.

Cellist Martin Grudaj en pianiste Elena Malinova vormen tezamen het Duo Albarus dat op dinsdag 6 oktober een lunchconcert in de BplusC-Theaterzaal aan de Apothekersdijk 33 in Leiden zal geven. 

Martin Grudaj behaalde na zijn studies aan de conservatoria in Tirana (Albanie), Groningen en Den Haag cum laude het UM-diploma (Uitvoerend Musicus) nadat hij al eerder het DM-diploma (Docerend Musicus) had behaald. Met tal van orkesten voerde hij als solist met groot succes veel celloconcerten van o.m. Boccherini, Saint-Saens en Schumann uit.

Elena Malinova studeerde aan de conservatoria van Sint Petersburg (Rusland), Den Haag en Groningen. Zij gaf diverse concerten in Rusland, Nederland, Finland en Duitsland. Als co-repetitor is zij werkzaam aan de conservatoria van Groningen en Den Haag. Als duo concerteerden Martin Grudaj en Elena Malinova met succes in o.a. Nederland, Frankrijk, Belgie en Duitsland. Het duo heeft diverse interessante cd' s op zijn naam staan. Het programma van het lunchconcert op 6 oktober vermeldt werken van Ernest Chausson, Ludwig van Beethoven, Olivier Messiaen en Robert Schumann.

Waar?
BplusC-Theaterzaal aan de Apothekersdijk 33 in Leiden
Wanneer?
dinsdag 6 oktober 2020
Hoe laat?
Het optreden van het duo begint om 12.45 uur. Het concert zal om ca. 13.30 uur afgelopen zijn.
Kosten?
Toegangskaarten van zes euro zijn op de dag van het concert vanaf 12.00 uur in het BplusC-gebouw verkrijgbaar.

Terug naar het overzicht