Lunchconcert - Muziek

Radboud Post en Robin El Hague

Op het programma dat Radboud Post en Robin El Hague ten gehore zullen brengen staan o.a. de beroemde Duivelstriller-sonate van Giuseppe Tartini, het Largo van Francesco Maria Veracini, Méditation van Jules Massenet en Kol Nidrei van Max Bruch.

Violist Radboud Post kennen wij voornamelijk als uitvoerder en pleitbezorger van de Argentijnse Tango. Maar tijdens het lunchconcert op dinsdag 4 februari laat hij zien dat hij ook een uitzonderlijk begaafd uitvoerder van het klassieke repertoire is. 
Hij kreeg zijn opleiding van Vaclav Novak aan het Rotterdams Conservatorium en van Tibor Varga aan het Conservatorium in Sion (Zwitserland). Hij sloot zijn vioolstudie cum laude af. Onlangs boekte hij veel succes met zijn optreden in het Concertgebouw te Amsterdam. Als docent is Radboud Post verbonden aan het Conservatorium van Cluj Napoca in Roemenië en aan de Academie voor de vrije kunsten in Delft. 

Post wordt bijgestaan door pianist Robin El Hague die zijn pianostudie cum laude aan het Rotterdams Conservatorium afsloot. Als pianist en arrangeur specialiseerde hij zich in de uitvoering van de Argentijnse Tango. Hij is artistiek leider van het Septeto Camaléon en hij treedt regelmatig op met o.a. het Trio Los Tangueros Classicos en de Grupo del Sur.

Terug naar het overzicht