Lunchconcert

Lunchconcert door Hugo Mathis (geannuleerd

Helaas is het lunchconcert door Hugo Mathis geannuleerd vanwege de huidige situatie omtrent het coronavirus 

Op het programma van het lunchconcert staan een Thema met variaties opus 21 van Johannes Brahms, drie Sonates van Domenico Scarlatti en Harmonies du Soir van Franz Liszt. Bij dit concert werkt BplusC met een toegangscontrole via de door de overheid verplichte CoronaCheck-app en legitimatie. 

Hugo Mathis   
Hugo Mathis voltooide cum laude zijn pianostudie aan het Conservatorium van Straatsburg. Hij vervolgde zijn studie bij Pierre Goy aan het Conservatorium van Lausanne en bij Stéphane De May aan het Rotterdams Conservatorium waar hij het master-diploma behaalde. Nadien deed hij nog een 'postgraduate'-studie aan het Conservatorium van Birmingham waar hij 'with honours' afstudeerde. Bovendien nam hij deel aan diverse meester-cursussen van o.m. Imogen Cooper en Jean-Claude Vanden Eynden. Met succes gaf Hugo Mathis concerten in o.a. Frankrijk, Nederland en Zwitserland. 

De kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 12.15 uur op de dag van het concert aan de kassa in het BplusC-gebouw. Bij dit concert werkt BplusC met een toegangscontrole via de door de overheid verplichte CoronaCheck-app en legitimatie.

Terug naar het overzicht