Lunchconcert

Pianist Stéphane De May speelt werken van Felix Mendelssohn-Bartholdy

Piano

Eerste lunchconcert in het nieuwe seizoen!

Vanwege het corona-virus konden de laatste lunchconcerten in het vorig seizoen helaas geen doorgang vinden. Wij hopen daarom dat de wekelijkse lunchconcerten in de Theaterzaal van BplusC in het komend seizoen, weliswaar volgens het 1,5 m. protocol, wel gegeven kunnen worden. De 'aftrap' zal op dinsdag 29 september worden gegeven door een van de vooraanstaande Belgische pianisten van dit moment, Stéphane De May.

Het concert begint om 12.45 uur en zal om ca. 13.30 uur afgelopen zijn. Toegangskaarten van zes euro zijn aan de kassa van de Theaterzaal in het BplusC-gebouw aan de Apothekersdijk 33 in Leiden vanaf 12.00 uur verkrijgbaar.

Stéphane De May heeft onlangs alle Lieder ohne Worte van Mendelssohn integraal op CD gezet. Een groot aantal van deze befaamde pianostukken zal tijdens dit lunchconcert ten gehore worden gebracht.

Stéphane De May studeerde aan de conservatoria in Brussel en Parijs. Met toekenning van de hoogste onderscheiding behaalde hij het solisten- en kamermuziekdiploma. Als uitvoerend concertpianist geeft hij jaarlijks meer dan vijftig concerten en als docent is hij verbonden aan conservatoria in Nederland en Zwitserland. Zijn spel is op vele CD's vastgelegd. Zonder uitzondering kregen deze CD's lovende kritieken in de pers.

Terug naar het overzicht