Lunchconcert

Gerrit van Putten en Sara Gutiérrez Redondo

Op het programma van dit lunchconcert staan werken van Paganini (La Campanella), J.S. Bach (Fuga voor viool solo), Saint-Saens (Introduction & Rondo Capriccioso), Rachmaninoff (Romance) en Ravel (Tzigane).

Gerrit van Putten begon op zesjarige leeftijd viool te spelen. Zijn vakopleiding genoot hij aan het Codarts Conservatorium in Rotterdam waar o.m. Andras Czifra en Gordon Nicolic zijn leermeesters waren. Cum laude behaalde hij het bachelor- en het masterdiploma. Regelmatig geeft hij met groot succes diverse concerten. Daarnaast heeft hij een drukke privélespraktijk. Sara Gutiérrez Redondo behaalde in Spanje het bachelor-diploma en in Nederland (Rotterdam) met toekenning van de hoogste waarderingscijfers het master-diploma. Zij is prijswinnaar van verschillende internationale piano- en kamermuziekconcoursen. Zij concerteert regelmatig in geheel Europa en zij is werkzaam aan het Codarts-conservatorium in Rotterdam.

Het aantal beschikbare plaatsen voor de toehoorders is kleiner dan voorheen vanwege de noodzakelijke corona-veiligheidsmaatregels.

Terug naar het overzicht