Lunchconcert - Muziek

Namas Pianoduo

Myrto Tzelisi en Alfonso Conzález

Het uit te voeren programma vermeldt de uit zes delen bestaande Suite voor piano-vierhandig van de Amerikaanse componiste Amy Beach (1867-1944), twee Etudes Tableaux voor piano solo van Sergei Rachmaninoff, twee Intermezzi voor piano solo van Johannes Brahms en het Rondo in A voor piano à quatre mains.

Myrto Tzelisi sloot haar pianostudie aan het Monochordo Conservatorium op Kreta cum laude af. Later behaalde zij aan het Utrechts Conservatorium het master-diploma. Met succes nam zij deel aan festivals en concoursen in Griekenland, Nederland en Spanje. Zij vormt met de Spaanse pianist Alfonso Conzález een pianoduo dat regelmatig van zich laat horen. Aanvankelijk studeerde Alfonso Conzález in Spanje aan het Conservatorium van Castilla y León. Later vervolgde hij zijn pianostudie aan het Utrechts Conservatorium bij Klara Würtz en hij sloot deze studie af met het behalen van het master-diploma. In Spanje, Griekenland, Portugal en Nederland trad hij met succes op. 

Vanwege de noodzakelijke corona-veiligheidsmaatregelen wordt geen koffie of thee geschonken en is het aantal beschikbare plaatsen voor de toehoorders kleiner dan voorheen.

Dit was het laatste lunchconcert in 2020. We starten weer 12 januari.

Terug naar het overzicht