Lunchconcert 10 januari 2023

Met Sophie Ehling en Hugo Mathis

Het eerste lunchconcert in 2023 wordt op dinsdag 10 januari in de Theaterzaal van BplusC aan de Apothekersdijk 33 in Leiden gegeven door de celliste Sophie Ehling en de pianist Hugo Mathis. Zij zullen sonates van Schubert en Shostakovich uitvoeren. 

Celliste Sophie Ehling behaalde cum laude het bachelor- en masterdiploma na een studie bij Herre-Jan Stegenga aan het Codarts Conservatorium in Rotterdam. Zij is lid van diverse ensembles waarmee zij regelmatig concerten geeft. Sinds kort vormt zij met de pianist Hugo Mathis een instrumentaal-duo. Hugo Mathis studeerde in Straatsburg en Lausanne. Daarna zette hij aan het Rotterdams Conservatorium zijn studie bij Stephane De May voort. Nadat hij in Rotterdam het master-diploma had behaald, studeerde hij verder aan het Koninklijk Conservatorium in Birmingham waar hij "With Honours" afstudeerde. 

Het concert begint om 12.45 uur. Voor het kopen van toegangskaarten à 6 euro kan men op 10 januari vanaf 12.15 uur terecht bij de kassa in het Leidse Volkshuis. In de toegangsprijs is een kopje koffie of thee, voorafgaand aan het concert, begrepen. 

Terug naar het overzicht