Lunchconcert

Duo Albarus geeft Lunchconcert in de BplusC Theaterzaal

Cellist Martin Grudaj en pianiste Elena Malinova zijn op dinsdag 1 november in de BplusC-Theaterzaal als duo te beluisteren. Zij geven dan een lunchconcert dat om 12.45 uur begint. Op het programma staan werken van Granados (Intermezzo orientale), Schumann (3 Romances) en Brahms (Sonate opus 38).

De BplusC-Theaterzaal bevindt zich in het BplusC-gebouw aan de Apothekersdijk 33 in Leiden. Toegangskaarten kosten zes euro en zijn op 1 november vanaf 12.15 uur in het BplusC-gebouw verkrijgbaar. In de toegangsprijs is een kopje koffie of thee, voorafgaand aan het concert, begrepen.

Martin Grudaj studeerde aan de conservatoria in Tirana (Albanië), Groningen en Den Haag. Hij studeerde cum laude af. Als solist bij diverse vooraanstaande orkesten oogstte hij tal van grote successen. 

Pianiste Elena Malinova werd opgeleid aan de conservatoria van Sint Petersburg (Rusland), Den Haag en Groningen. Met Martin Grudaj gaf zij met groot succes talloze kamermuziekconcerten. 

Als "Duo Albarus" brachten Elena Malinova en Martin Grudaj vele hooggewaardeerde cd's uit. De naam van het duo verwijst naar de naam van het vaderland van beide musici.

Terug naar het overzicht