Muziek

Frank Carillo & Eddie Seville

Gitaarvirtuoos Frans Carillo komt weer naar leiden!  

Maart 2019 verschijnt het nieuwe album Behind my Eyes van Frank Carillo. Een heel persoonlijk album waar de kracht van deze liedjes-smid werkelijk afspat! Daarbij komt hij ter promotie van dit album eindelijk weer naar Nederland voor een tournee. Deze tour zal hij vergezeld door zijn maatje Eddie Seville beiden op gitaar, opnieuw garant staan voor een ijzersterke show. En voor hun passage in Qbus hebben ze ook enkele verrassingen in petto! 

Frank Carillo (USA) maakt al meer dan veertig jaar heerlijke songs die volstrekt uniek en toch vertrouwd aanvoelen en veroverde daarmee een plekje in het hart van een grote schare enthousiaste fans 

Golden Earring, Anouk, maar ook Tom Petty, Bad Company, Peter Frampton, J. Geils Band en Carly Simon, ze werkten allemaal ooit met Frank Carillo. En dat is dan nog maar een willekeurige greep. 

In Nederland is Frank Carillo vooral bekend door zijn samenwerking met George Kooymans (Golden Earring) en Anouk, waar hij heeft meegewerkt als gitarist, backing vocals en co-writer van 7 tracks voor het Golden Earring album Millbook U.S.A. Regelmatig heeft Frank als gitarist het podium gedeeld met Golden Earring. 

Eddie Seville schreef de eerste single ‘Blind Love’ voor het duo Kooijmans/Carillo en is mede-componist en vast lid in Frank’s band the Bandeleros. Eerder dit jaar waren Eddie en Frank samen al te horen in een side-project onder de naam Cobblestone, waarvan verder Blue Oyster Cult en Queen-bassist Danny Mirando en Bad Company drummer Simon Kirke deel uitmaken. 

Terug naar het overzicht