Expositie

Expositie Vrolijk het nieuwe jaar in!

Teken- en Schildervereniging De Kameleon exposeert in Bibliotheek Merenwijk

Een ieder heeft op zijn of haar eigen unieke manier en met materiaal van hun voorkeur, een bijzonder werkstuk gemaakt. Onze leden tonen tijdens deze expositie hun werk in Bibliotheek Merenwijk.

De werken op de begane grond variëren van een vrolijk boeket van diverse materialen in 3D tot vrolijke clowns en een gesluierde vrouw.

Ook op de tweede verdieping hangen diverse schilderijen zoals bijvoorbeeld een landschap, een kudde olifanten, een vluchtelingenkamp, een dag naar Scheveningen, en in de hoek een vrolijk stilleven op groot doek.

5 dagdelen per week is er bij Kameleon de gelegenheid om te schilderen en te tekenen onder leiden van 4 bevoegde docenten. Een iedereen is vrij om te schilderen naar eigen keuze, met gebruik van verschillende technieken en/of materialen. Regelmatig houden we exposities. Ook vinden er workshops plaats, en museumbezoeken onder leiding van een docent. 

Er is ook een kindercursus: 2x per jaar volgen kinderen van groep 5 t/m 8 een cursus van 7 middagen, en maken op een speelde manier kennis met schilderen en tekenen onder leiden van één van onze docenten. 

Meer weten? Ga naar: www.kameleonzoeterwoude.nl of mail naar: info@kameleonzoeterwoude.nl

Terug naar het overzicht