Expositie

Cédric Visser

Over bergen en dalen verkent Cédric Visser de wereld in zijn campervan. Zo maakte hij een ‘Grand Tour’ door het zuiden van Europa om in plein air de pracht van de landschappen op doek vast te leggen. Elke plaats heeft zo zijn verhaal, kracht en kleuren, die het schilderij een eigen leven geven. Van de ijskoude wind in de Pyreneeën tot woeste watervallen en bruisende stadstaferelen; ieder schilderij brengt ontmoetingen en emoties met zich mee.

Cédric Visser werd geboren in 1988 en werd in zijn jeugd al geïnspireerd door de pracht van Zuid-Europa. Na zijn studie in Gent en Brussel verhuisde hij naar Frankrijk en startte zijn lessen van tigoboSCHOOLpro. In deze periode heeft hij de basis gelegd voor zijn schilderstijl. Sinds 2017 is Cédric actief als kunstschilder en heeft hij zijn vaardigheden steeds verder ontwikkeld.
Al heeft zijn techniek impressionistische invloeden, zijn werk blijft een studie van de werkelijkheid. Bij elke waarneming is er een oneindigheid van kleuren die tot leven komen, die hij vervolgens in acryl met de vijf basiskleuren probeert te ontcijferen.
Nu net weer thuisgekomen in Nederland, is hij trots om zijn schilderijen te tonen bij de BplusC. Een mooie kans om zijn reis in beelden vorm te geven. Voor meer info over en beelden van de reis, andere expo’s en workshops, kunt u terecht op de website www.allesvoordekunst.com 

Terug naar het overzicht