Expositie

Bartjoo

Cartoonist & poëet

Lucht is belangrijk in het leven. Tijdens Corona besloot Bart Gijtenbeek tot het maken van absurde krabbels en mooie zinnen. We konden wel wat lucht gebruiken. Ter verspreiding van zijn vrolijke boodschap koos hij voor postkaarten. De kaarten zijn gevuld met zogenaamde krabbels: grappige illustraties of poëtische tekst.

Gestaag groeide de verzameling van zijn producten, er kwamen prints, producten in een lijst en zelfs tegeltjes bij. En waar hij echt supertrots opis, is zijn eerste bundel. Een verzameling absurdistische, woordgrappige, levensfasende, liefdevolle en tekstgeinige krabbels voor lucht in zware tijden…

‘Als hij na het maken van een krabbel een glimlach op zijn gezicht krijg, voelt het goed en wordt de krabbel gedeeld. Ondertussen geniet hij naast deze glimlachen ook van de vrolijke berichten die hij krijgt en het feit dat mensen zijn werk waarderen en rondsturen’.

Inspiratie haalt hij uit alles om zich heen, de ideeën liggen voor het oprapen. Heb je echter een wens voor een getekend onderwerp, neem dan vrijblijvend contact met hem op. Naast de vorm van een postkaart kan er ook gedacht worden aan grotere prints.

Contact en webshop
www.bartjoo.nl
info@bartjoo.nl

Instagram: krabbelsvanbartjoo
Facebook: krabbels van bartjoo

Terug naar het overzicht