Expositie

Ellen Gozeling

Ellen Gozeling is geboren in Sassenheim en woont en werkt daar nog steeds met veel plezier. Ze is altijd creatief bezig geweest, maar is pas in 1996 begonnen met het volgen van diverse cursussen.

Ellen werkt met diverse materialen zoals aquarel, acrylverf en pastelkrijt. De laatste jaren tekent en kleurt zij voornamelijk met kleurpotlood en fineliner, waarbij ze geometrische vormen als uitgangspunt neemt. In 2011 heeft zij kennis gemaakt met een nieuwe tekentechniek: Zentangle. Een rustgevende manier van tekenen met pen, waarbij gebruik wordt gemaakt van patronen. Ellen is gecertificeerd als Zentangle docent. Sinds 2008 geeft Ellen workshops (voornamelijk mandala tekenen en Zentangle) in Nederland en Frankrijk aan iedereen die zijn of haar eigen creativiteit wil (her)ontdekken.
Beneden zijn Ellen's meest recente werken te zien en boven een aantal van haar oudere werken. Haar schilderijen zijn te zien tot en met 27 oktober 2021. De materialen in de vitrinekasten beneden en boven, tot eind september. 
Terug naar het overzicht