Workshop

Maak de mooiste foto van de Leidse Hooitocht!

Doe mee aan de Leidse Hooitocht door Polderpark Cronesteyn. Het leukste natuuravontuur van Leiden! Je ontdekt allerlei spannende natuuractiviteiten, verspreid door het hele park.

Tickets zijn € 5,00 per persoon en moeten vooraf geboekt worden via: www.leidsehooitocht.nl. Tip van de organisatie: Er zijn een beperkt aantal tickets per dag beschikbaar, dus wacht niet te lang met boeken!
Gebruik voor deze opdracht een leeg lijstje, deze zit in je tasje. Laat je inspireren door de natuur om je heen en ga creatief aan de slag met het versieren van je eigen lijstje!
Dit kan worden gedaan met viltstiften en potloden die op de tafel van BplusC liggen. Teken insecten, gebruik de kleuren van de natuur of schrijf in woorden wat je ziet.
Alles is mogelijk! Als je dit gedaan hebt, is je lijstje een persoonlijke doorkijk geworden. Gebruik je mooi versierde lijst om de natuur vast te leggen in jouw eigen fotolijstje. Verzin wat je wil fotograferen. Dit kan iets zijn wat je mooi, grappig of heel belangrijk
vindt in het park. Neem je lijstje mee het park in en fotografeer erop los! Om de foto te maken kan je een mobiel gebruiken. Als je deze niet hebt kan je er vast wel een lenen van je ouders, broer, zus, etc.!
Als je een mooie foto heb gemaakt kan je deze hier plaatsen en doorsturen social@BplusC.nl 
Terug naar het overzicht