Lezing

Boekpresentatie: De Lange Weg Naar Cullaville

Boris Kester vertelt over zijn nieuwe boek!

Reiziger en auteur Boris Kester is een van de ongeveer 250 mensen ter wereld die alle landen hebben bezocht. Hij schreef een boek over een aantal van zijn spannendste avonturen: De lange weg naar Cullaville. En ... Boris komt op bezoek bij BplusC om over zijn avonturen te vertellen! Op 18 maart om 11:00 start de boekpresentatie bij BplusC Nieuwstraat.

Een van de thema’s van het boek is de betrekkelijkheid van risico’s. Daarnaast laat hij zien hoe anders de realiteit is dan het beeld dat wij op afstand hebben en hoe je ook in pak hem beet Afghanistan als welkome gast wordt ontvangen. Hij neemt je in deze presentatie mee naar landen als Jemen, Somalië, CAR en Nauru. Boris zal een paar hoofdstukken uitlichten, vertellen over de achtergrond bij het hoofdstuk en een fragment voorlezen. Aan het einde van de presentatie zal er tijd zijn voor de aanwezigen om vragen te stellen. Ook zal er gelegenheid zijn om het boek (gesigneerd) te kopen, dit wordt verzorgd door Boekhandel Kooyker.

 

“Het boek is adembenemend, indrukwekkend, grappig, zeer avontuurlijk en ontroerend”

 

 

“Een echte page-turner, een travel thriller!”

 

Boris Kester werd als baby door zijn ouders meegenomen op reis en is nooit meer opgehouden de wereld met open blik te ontdekken. Zijn jongensdroom was om schrijver te worden. Hij was computerprogrammeur, studeerde politicologie, en werkt al vele jaren als Senior Purser. Hij heeft alweer lang geleden Leiden gekozen als basis voor zijn omzwervingen. In november 2021 kwam zijn boek De lange weg naar Cullaville uit waarmee zijn droom in vervulling ging. Naast reizen is hij bezig met het schrijven van zijn tweede boek dat ook weer over zijn avonturen zal gaan.

 

Meer informatie over het boek is te vinden op https://www.delangereisnaarcullaville.com , op Instagram @thelongroadtocullavile en op Facebook!

 

Terug naar het overzicht