Trouwe klantenkorting

Maak kans op € 50,- korting op het inschrijfgeld!

We zijn heel blij met jou als klant! Daarom verloten we dit seizoen onder onze trouwe klanten, die zich opnieuw inschrijven voor een cursus, twintig keer € 50 korting op het cursustarief. Schrijf je snel in en win!

Algemene voorwaarden

 • De looptijd van de winactie is t/m 1 september 2020.
 • Wat is er te winnen? BplusC geeft 20 x € 50,- korting op het les/cursusgeld weg.
 • Deelnemers: trouwe klanten zijn leerlingen en cursisten die in cursusjaar 2019/2020 deel hebben genomen aan een cursus of muziekles en zich vóór 1 september inschrijven voor een les of cursus, dan wel hun inschrijving stilzwijgend laten verlengen. Zij maken kans op een prijs.

Actievoorwaarden

 1. Inschrijvingen op lessen en cursussen met een cursusgeld lager dan €100,- zijn uitgesloten van deelname.
 2. Bij de winactie maken 20 deelnemers kans 1x € 50,- korting op het cursusgeld. Het is niet mogelijk om een prijs dubbel te winnen.
 3. Je ontvangt de prijs als korting op je cursusgeld.
 4. Deze prijs is persoonsgebonden en niet inwisselbaar voor geld of anderzijds in te zetten binnen BplusC.
 5. BplusC kan (indien niet bekend) bij de deelnemer een geldig contactadres opvragen en kan hem/haar verzoeken om voor uitreiking van de prijs bewijs te leveren van hun identiteit.
 6. De winnaars worden door BplusC geselecteerd d.m.v. loting.
 7. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
 8. Winnaars worden bekend gemaakt via de nieuwsbrief en social-mediakanalen van BplusC.
 9. Deelname is altijd gratis. Deelnemers worden goedgekeurd als de gevraagde gegevens volledig zijn. Een deelname is actief zodra het deelnameproces (inschrijving voor les of cursus voor 1 september 2020) volledig doorlopen is.
 10. BplusC draagt er zorg voor dat de verzameling van de persoonsgegevens voldoet aan de relevant wet- en regelgeving waaronder de Wet Bescherming Persoonsgegevens.